marți, 30 iulie 2013

Serioux S700TAB Visiontab original firmware



Salutare dragilor si bine v-am gasit.
Celor interesati, va pun la dispozitie firmware-ul original / factory al tabletei Serioux S700TAB Visionatab. Este posibil ca acest tutorial sa se aplice si pentru Serioux S710TAB Visionatab, Dicra TAB 710 si KB706.

Detalii despre aceasta versiune
Android version: ICS 4.0.4
Baseband version: 1.5
Kernel version: 3.0.8+
Build number: nuclear_evb-eng 4.0.4 IMM76D 20130305 test-keys

Pasi de urmat
1. Descarcati arhiva FW_BACKUP__1801_by_danyrolux de aici, aici, sau de aici.
2. Descarcati Uberizer_v1.6_27APR2013.exe de aici, aici sau aici. Instalati apoi aplicatia.
3. Extrageti conținutul arhivei 'FW_BACKUP__1801_by_danyrolux' în dosarul 'rom_dumps', pe care il găsiti în folderul în care ați instalat Uberizer.
4. Conectati tableta la un port USB și asigurați-vă că modul 'depanare USB' este activat. Dacă este necesar, driverele ADB pot fi găsite în dosarul 'usb_driver' din folderul în care ați instalat Uberizer.
5. Rulati Uberizer și selectați opțiunea 'i' (A1X Firmware Meniu).
6. Selectați opțiunea 4 (Restaurare firmware  A1X de la \ rom_dumps). 
7. Selectați opțiunea 1. "FW_BACKUP__1801_by_danyrolux" și urmați intocmai instrucțiunile de pe ecran.
8. Pentru cei interesati, arhiva contine urmatoarele fisiere originale, din aceasta versiune de factory firmware: 
- build.prop
- init.rc
- init.sun5i.rc
- script.bin
- system_info.txt

Propuneri de firmware
Daca ti-ai brick-uit tableta deoarece ai instalat din greseala un ROM / firmware necorespunzator, stai linistit, impreuna vom gasi o solutie sa ti-o aducem la viata. Daca nu resusesti sa restaurezi firmware-ul pe care ti l-am propus mai sus, nu-i nimic, gasim o solutie si pentru tine. SoC-ul Allwineer A13 are o anumita particularitate: sunt foarte multe deviceuri de la diversi producatori, cu foarte multe componente hardware diferite. Ce ne intereseaza pe noi sa functioneze sunt urmatoarele: touch-screen-ul, Wi-Fi, G-Sensor si camera. Asadar, haideti la drum!



[Update] - Descarcati versiunea stock ICS 4.0.4  in format .img de aici.


1. ICS 4.0.4
Daca ai timp la dispozitie si esti dispus sa experimentezi, puteti instala, prin incercare, un firmware de pe aceste site-uri, si astfel te poti ajuta pe tine si pe altii:
- www.techknow.me - cred ca peste 100 de versiuni de firmware din fabrica;
- www.inside4ndroid.moonfruit.com - 26 de versiuni de firmware din fabrica;
- www.filecrop.com/a13-rom.html - cateva ROM-uri si aici.

2. Jelly Bean 4.1.1
a. Puteti incerca varianta SeriouxS710TAB_FaaastJB.
b. FaaastJB A13 Allwinner with Jelly Bean 4.1.1 by Toxicro. Instalati imaginea cu LiveSuit 1.11 apoi puteti aplica acest patch pentru a face touch-screen-ul si wifi-ul functionale. (rulati fisierul run.bat)


2. Jelly Bean 4.2.2
a. FaaastJB v2.5 - A13 Allwinner with Jelly Bean 4.2.2 by Toxicro - acum functional 100%. Cel mai bun firmware de pana acum! ;)
b. CookedRom v1.3aa A13 Allwinner JB422 with Adrenaline Engine and AwsomeBeats. Aplicati imediat dupa instalarea romului acest patch si acum functioneaza perfect camera, Wifi si G-sensor-ul, touch-screen-ul inca il am in lucru. Speram ca impreuna gasim solutia ideala (TS-ul pentru Serioux S700TAB)


Astept cu interes parerile voastre!




Those interested, make available the original firmware / factory of tablet Serioux S700TAB Visionatab. It is possible that this tutorial to apply for Serioux S710TAB Visionatab, Dicra TAB 710 and KB706.

Details about this version
Android version: ICS 4.0.4
Baseband version: 1.5
Kernel version: 3.0.8 +
Build number: 20130305 IMM76D nuclear_evb-eng 4.0.4 test-keys

Steps to follow
1. Download FW_BACKUP__1801_by_danyrolux archive here, here or here.
2. Download Uberizer_v1.6_27APR2013.exe here, here or here. Then install the application.
3 Extract the contents of the archive 'FW_BACKUP__1801_by_danyrolux' in folder 'rom_dumps' that you find in the folder where you installed Uberizer.
4. Connect the tablet to a USB port and make sure to 'USB debugging is on. If necessary, ADB drivers can be found in the file "usb_driver" folder where you installed Uberizer.
5. Run Uberizer and select 'i' (a1 Firmware Menu).
6. Select option 4 (a1 firmware restore from \ rom_dumps). 

7. Select option 1. "FW_BACKUP__1801_by_danyrolux" and follow strictly the instructions on the screen.
8. For those interested, the original archive also contains the following files from the factory firmware version:
- build.prop
- init.rc
- init.sun5i.rc
- script.bin
- system_info.txt

80 comentarii:

Pe S710TAB nu merge firmware-ul original de S700 ... incercat cu Uberizer de 3 ori ... in schimb merge versiunea cu FaaastJB A13 Allwinner with Jelly Bean 4.1.1 by Toxicro. ... dupa patch merge tot in afara de camera ...
Oricum eu am S710 si nu am firmware-ul original, daca il are cineva, poate il posteaza ...

Multumesc

Multumesc de feedback, lucrez acum la un patch si pentru camera. Sper sa rezolvam!

Nu ar fi rau sa rezolvi cu camera, dar din cate vad nici Senzorul G nu vrea pe 710 ... :(

Salut! Aveti cumva posibilitatea sa oferiti firmware-ul pentru Serioux S716TAB?
Multumesc!

@Kover Paul

Pentru root foloseste acesti pasi:
1. Activeaza din setari optiunea 'USB Debugging'
2. Conecteaza tableta la PC.
3. Descarca si instaleaza aplicatia Moborobo; ruleaz-o. Aceasta va instala automat driverele pentru dispozitiv.
4. Cauta pe Google si descarca aplicatia 'Unlock Root' 3.36. Ruleaz-o si rooteaza-ti tableta. Ar trebui sa functioneze.

buna, "kover paul" cum ai modificat script.bin ? am si eu o problema cu touchscrenul la s700 si as incerca si eu sa schimb valorile . multumesc :)

Salut un backup de pe rom original s710 care sa mearga instalat cu LiveSuit pot gasi undeva. Multumesc

Salut,am si eu o tableta s700tab si nu reusesc sa fac sa mearga nici un rom ,am incercat sa pun JB 4.2.2 si nu imi merge driverul pentru touchscreen :( aceiasi problema si cu JB 4.1 ,iar acest backup nu imi merge...imi da erori la formatare cache iar apoi cand trebuie sa montez imi da eroare la cache si emmc.Daca mai are cineva vreo idee sau vreun backup care se poate instala din CMW va rog sa imi spuneti! Momentan am instalat pe ia JB 4.2.2 dar touchscrenul nu merge asa cum trebuie :((

eu am reusit sa fac jb 4.2.2 functionabil, cu a. FaaastJB v2.5 - A13 Allwinner with Jelly Bean 4.2.2 by Toxicro, urmeaza exact toti pasi de acolo si o sa-ti mearga

am incercat de mai multe ori si merge bine in afara de touchscreen.sunt inversate axele sau cv de genul si am incercat sa le modific dar nu se schimba absolut nimic .:((

Va rog sa ma ajutati , nu reusec sa fac sa mearga touch la allwinner a13 . platesc

un driver pentru g- sensor pentru 4.0.4 se gaseste?

salut am si eu intrebare si anume:cum pot face ca tableta sa booteze dupa ce i-am pus backup-ul postat aici?ea ramane blocata cu imaginea aceea serioux si nu pot intra nici in recovery.toate astea s-au intamplat dupa ce am incercat sa pun JB 2.5,iar touch-ul nu fonctiona nici dupa patch.
MS de ajutor.

@Luca Razvan
Fie nu ai urmat cu exactitate toti pasii, fie e posibil ca tableta ta sa aiba alt TS, deci trebuie alt driver. Nu va boota tableta cu acel firmware; asteptam un dezvoltator sa transforme acel backup intr-o imagine de firmware .img care poate fi apoi flashuita pe tableta.
Mai incearca inca o data cu FaaastJB v2.5!

Pana la urma am instalat iara Faaast Jb v2.5,merge gsenzorul,dar touchul e decalibrat adica trag in stanga,tableta arata ca trang in dreapta.Chiar nu stiu ce sa ii fac,am incercat si FaaastJB v.1.1
Singura solutie ar fi sa pot sa ii pun rom-ul stock,dar sa nu se mai blocheze la imaginea de boot(cea cu SERIOUX galbena).

buna, am incercat sa schimb DPI ul si tableta nu mai buteaza ramane blocata pe abdroid screen. Am intrat in boot dar si acela este cu eroare. Am incercat sa fac cu uberizer dar nu vede tableta. va rog ajutor

salutare la toti
cer si eu ajutorul cuiva care stie si vrea sa ma ajute.
am o tableta i-onik TP8-1000 cumparata din germania, avea android 4.0.4 pe ea cand am primito.
problema e in felul urmator, ajunsa la mine am instalat cateva programe di market-ul original (gen tv online, joculete, tom etc) acum vreo 4 zile am inchiso si la deschidere surpriza ..era ca oarecum ca noua din fabrica in limba germana cu setarile nefacute pe ea dar din cate am citit eu nu avea toate programele care vine in mod normal standard, am zis ca nui rau pt ca ii pun din nou aplicatiile (neavand un backup facut) cand la instalare surpriza ' spatiu insuficient' dupa vreo 2 zile de cautari pe google fara succes am gasit totusi un program Moborobo care inpinge aplicatiile in ea chiar daca nu le primeste, am zis ca nici asa nui rau dar de cate ori o inchid la deschidere e totul pierdut, aseara am dat de postul asta si am incercat sa urmez primii pasi de sus 'Uberizer_v1.6_27APR2013.exe' stiind ca nui firmware-ul original (ma gandeam ca poate merge), si sa dus de tot :( , se deschide apare logul la android si apoi ramane un pic luminata dar nu se mai intampla nimic, am incercat si cu livesuit si nu o recunoaste :( nu stiu cum sa ii dau de capat iar problema e ca nu am nici un manual de la ea nimic si nu gasesc nicaieri un firmware ca sa se potriveasca ...

Aceeaşi problemă o am şi eu. O idee cum să facem tableta iar recunoscută de pc pentru a o putea flashui?

se pare ca nu mai este nimeni nici pe aici :(

Salve Dane.
Te rog ajuta-ma si pe mine cu un firmware pentru S805TAB de la SERIOUX. Am si eu firmware original insa nu sunt multumit. Imi dispar icon de vol+/vol-, conectarea la wireless imi face si ea probleme insa mai rau e ca nu mai vrea sa booteze daca a ramas fara baterie si are un microSD inauntru... Bizarerie toatala.
Un CWM ar fi si el util...
Cat despre firmware, am luat legatura cu cei de la serioux, mi-au furnizat versiunea 4.0.4, cea originala cu care a venit tableta insa la urmatoarele mesaje legate de o versiune mai noua... nimic... inca mai astept un raspuns.
Un drum la service nu a rezolvat nimic....
Ma poti gasi pe gmail madk9lulu user sau claudiu_i09 pe yahoo.

Multam fain

@Claudiu Ionescu
Te rog sa faci upload la firmware si sa-l impartasesti si cu noi, sa stiu astfel si eu ce sa caut si sa ajutam comunitatea de useri...
Mersi si eu anticipat!

@Claudiu Ionescu
Tableta ta SERIOUX S805TAB are un processor Allwinner A10 Cortex A8; poti instala la alegere Rom-uri din aceasta lista http://touchscreen-apps.blogspot.ro/2013/04/colectie-de-firmware-pentru-tableta.html sau de aici http://touchscreen-apps.blogspot.ro/2013/01/mk802ii-firmwares-gathered-on-one-place.html si vezi sa-ti functioneze totul ca lumea (TouchScreen, camera, G-sensor, Wi-fi) . Vei inscriptiona firmware-ul pe un microSD card folosind acest tool -http://chinagadgetsreviews.blogspot.ro/2013/09/download-phoenixcard-v306.html .Sa ne anunti si pe noi rezultatul! Succes!

Wow... Multumesc pentru raspunsul prompt!!!
Din lista aceea cred ca protab-urile le-am incercat si nu merg...
Pe celelalte... cam lunga lista la rikomagic.... iar orbeste nu mai ma bag, sunt totusi 76 de rom-uri....
Multumesc inca odata!
Voi reveni cu un raspuns sigur cand voi primi tableta de la service.
O zi excelenta!

Incercati sa creati o sectiune speciala si pentru S805TAB, asa e mai usor cred si poate mai vizibil pentru toata lumea!
Multumesc.

Link-uri catre ROM pe email.

software pentru SB701TAB pot gasi undeva?

Exista vreo sansa ca cineva sa faca un backup al firmware-ului de pe S700 in format img sau ceva in format img sa-mi refac si eu tableta va rog frumos?Am incercat sa flashuiesc Android 4.2.2 si a rulat pana la primul restart iar touchscreenul nu functiona.Multumesc anticipat!

how do fix touch screen?please

Salut! Credeti ca vreuna din metode merge si pentru tableta Serioux S745TAB ? Astept raspunsul vostru ;)

byCV9 poti sa faci sau sa-mi trimiti un ROM dump de pe tableta S745TAB?

pe email-ul yidalevan@outlook.com

@Alevan
Nu detin tableta S745TAB, asadar nu va pot ajuta cu un ROM dump, insa puteti cere un firmware stock de aici --> http://www.serioux.ro/contact

@byCV9
Tot ce se poate, procesorul este acelasi Allwinner A13 ARM Cortex A8, dar la frecvente diferite (1.0 GHz la S700TAB si 1,2 GHz la S745TAB, ambele sunt de 7', rezolutia este aceeasi 800 x 480, ambele au 512 MB RAM DDR3, memoria interne este la fel - 4 GB...
Doar ca daca vrei sa incerci iti asumi singur riscul....

Oameni buni, pentru s785 gasim ceva?

@ID
Cand spui ceva te referi exact la...?

AM un TAb 700 si nu reusesc nici cum sa instalez acest soft urmand acesti pasii

Exista si pentru S800TAB? Un nume de fisier ?

Exprimentati cat puteti. Eu am serioux s700 visiontab si l-am brickuit. Am facut cum a fost scris mai sus si acum imi apare numai logoul serioux si atat. Nici cu computerul nu mai comunica.

@szatmari Csaba
Evident tu iti asumi riscul cand faci un upgrade de firmware; aici incercam doar sa ajut comunitatea in lipsa completa a suportului oferit de Serioux...
BTW, incearca asta szatmari Csaba http://touchscreen-apps.blogspot.ro/2013/12/serioux-s700tab-s710tab-s716tab.html sau asta http://touchscreen-apps.blogspot.ro/2013/12/serioux-s716tab-recovery-firmware.html

Multumesc Dan Stefan. Am reusit.

@szatmari Csaba
Ma bucur sa aud asta.
Toate cele bune!

Buna am si un Serioux S700Tab VisionTab, am urmat toti pasii totul ii ok se instaleaza dar ii ecranul intro parte si nu merge touch . Daca poate cineva sa ma ajute ??

@radu
FIX SCREEN SHIFT
Download the archive from http://www.mediafire.com/download/poupep2zefa44kc/script-bin.rar or http://www.4shared.com/rar/STTJN07t/script-bin.html

:sb_grn: HOW TO USE:
First of all extract the folder script-bin from archive you just downloaded to C:\
Now go to C:\script-bin directory and from there execute the wanted tools
Your tablet need to be rooted and adb enabled in order to use this fixes.

:sb_grn: FIX SCREEN SHIFT
- execute screenshift.cmd from C:\script-bin directory and follow the numbers

1. Pull script.bin from tablet
2. Transform script.bin to script.fex
3. Change lcd parameters to resolve screen shift
4. Transform script.fex to script.bin
5. Push scrip.bin to tablet
6. Reboot tablet

- on step 3 you will see current settings and most of the first 4 choice will fix your display, if not try the rest

:sb_grn: FIX INVERTED AXES
- execute changexy.cmd from C:\script-bin directory and follow the numbers

1. Pull script.bin from tablet
2. Transform script.bin to script.fex
3. Revert X axe
4. Revert Y axe
5. Revert X_Y axe
6. Transform script.fex to script.bin
7. Push scrip.bin to tablet
8. Reboot tablet

- on steps 3, 4 and 5 you will see the current settings and you need to choose to reverse

:sb_grn: TIPS:
- if you want to fix faster just copy your original script.bin to C:\script-bin and by executing one of the program you can find actual settings then after you know your setting just reuse program from first step
- you have x,y,xy try all combination: 0,0,0 - 0,0,1 - 0,1,0 - 0,1,1 - 1,0,0 - 1,0,1 - 1,1,0 - 1,1,1

Salutare. Pentru Serioux S9706TAB nu aveti cumva firmware? Am cautat in tot internetul si nu am gasit nici un firmware sa portriveasca la toate driverele.

dar un firmware stock pt s733tab gasim?tot ce este aici am incercat dar ts-ul este invers.daca nu atunci vand tableta serioux s733tab ,proc 1 Ghz,memorie 512,4g spatiu intern,32 pe microsd ext,camera frontala??

revin cu un comentariu.cel mai apropiat firmware pt s733tab este protab27,android 4.1.1. functioneaza si camera si touchul si gsenzor.doar ca la touch este N inversat cu S (E nu este invers cuW,este normal) iar gsenzorul merge invers. in rest e ok .mai ramane de rezolvat inversarea de touchscreen si gsenzor.pt. touch am incercat cu scriptbin fara rezultat(sau nu fac eu bine ceva?),rog sprijin sau ajutor.

@Tibi SIMON
Te putem ajuta daca ne dai un link de download pentru firmware....

Am uitat sa specific ca functioneaza si wifi-ul.Cum pot sa va pun la dispozitie direct imaginea firmwareului?Trebuie sa caut linkul(am descarcat de ceva vreme)

Linkul este: http://downloads.pointofview-online.com/?directory=.%2FTablets%2F+7+Inch+Tablets%2FTAB-PROTAB27+Firmware+Upgrade%2F si este de pe siteul poin of view.
Daca reusesc sa rezolv cu inversarea TS-ului nici nu ma intereseaza deocamdata gsenzorul.

Am reusit!!!! Pt. s733Tab cu firmware de POV protab27 si editat cu script-bin(inversare la TS).Merge impecabil ,mai putin g senzor care este invers.

Buna am urmat toti pasii pana la pasul 4 unde tableta sa inchis iar acum cand o deschid ramane pe sigla "Serioux" daca stiti vreun alt mod cum as putea sa instalez un firmwear as ramane recunoscatoare. Mentionez ca am o tableta Serioux S718TAB

Salutare. Ma puteti ajuta si pe mine cu un firmware pentru Serioux S800TAB ? Am cautat in tot internetul si nu am gasit nici un firmware sa portriveasca . Va multumesc mult.

Salutare, am si eu o problema la o tableta serioux sb701tab, cand o pornesc, apara logoul serioux pt 2 sec, apoi apare acea imagine verde cu androit de care nu mai trece, in sensul ca ramane blocata asa. exista vreo rezolvare?

@Ionu Adrian
Ai incercat asta http://touchscreen-apps.blogspot.ro/2013/12/serioux-s700tab-s710tab-s716tab.html sau asta http://touchscreen-apps.blogspot.ro/2013/12/serioux-s716tab-recovery-firmware.html ??

acum i-am pus asta http://touchscreen-apps.blogspot.ro/2013/12/serioux-s700tab-s710tab-s716tab.html livesuit, s-a instalat totul ok, functioneaza tot inafara de TS :( o solutie ceva?

stie cineva ce versiune de ts are serioux sb701tab?

Am instalat si eu firmware-ul stock de mai sus pe o tableta serioux s716tab si merge touchul invers....adik dak dau in stanga jos se considera cel de sus samd
vreau un firmware complet functional(touchscreen, camera...etc)

Ma poate ajuta cineva?....am instalat acest firmware dar nu-i pot da de cap cu touch screen-ul..am un S700tab..exista vreun driver sau ceva? Multumesc

@Madalin Girleanu
Incearca si alteceva de aici http://touchscreen-apps.blogspot.ro/search?q=s700tab&x=7&y=5

AJUTOR !!!!

Va rog daca aveti careva un firmware sau un backup de la modelul seriux s7019TAB sa il uploadati ca am tableta de 2 saptamani in bootloop !!!!
Am reusit si am instalat un rom pt MD720 dar nu functioneaza cum trebuie touchscrenul e fivizat in 2 si sunt inversate axele.

Miar fi bun si driverul de la touchscren dar cel mai bine un backup la tab sau firmware original .

Va rog ajutatima !

Salut! Va rog din suflet, daca are cineva firmware-ul original pentru Sg4c700tab, ca a fost resoftata-n service si de atunci nu vede niciun stick pe care-l atasez acesteia prin cablul otg, la pc insa se conecteaza. Multumesc frumos!

Salut Dan,esti ultima mea speranta :)
Am nevoie si eu de stock 4.1.1 pentru Serioux s704tab,ca astia de la Serioux numai de raspuns la mesaje nu stau.
Te rog din suflet ajuta-ma ca nu mai pot face nimic cu tableta,nu mai stie decat sa intre in CWM si atat(sau macar o imagine de ceva compatibil)
Mersi anticipat.

@Klaus
Momentan sunt in concediu... Voi incerca de saptamana viitoare sa te ajut daca voi putea...

Te rog din suflet Dane,ca m-am albit de nervi :(
Concediu placut.

Salut Dane,te-ai intors?

@Klaus Meine
M-am intors, incep sapaturile....

@Klaus Meine
Ainol Novo 7 Myth Quad Core Android Tablet seamana la specificatii cu S704Tab, singura mare diferenta fiind cei 16 GB fata de 8 GB cat are tableta Serioux.
Te poti risca cu fw de aici http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140304

Ok Dane,ii dau diseara o instalare si revin cu detalii.
Mersi mult pentru ajutor.

Am si eu un S700TAB si nu reusesc sa rezolv problema cu gsensor.
Ca si configuratie e
wifi RTL8188ETV
Touch GSL1680
G-sensor MC3230AF
driver folosit mc32x0.ko
Orice combinatie am incercat in gsensor.cfg nici o schimbare.
Am instalat Android Sensor box si in Accelerometer Sensor totul imi pare OK,bila aia se plimba exact cum ar trebui,in functie de inclinarea tabletei.
Insa in mod normal imaginea e rotita cu 90 de grade in sensul acelor de ceas fata de cum ar trebui sa fie.
In gsensor am adaugat asta
;--------------------------
;name:mc32x0
;--------------------------
gsensor_name = mc32x0
gsensor_direct_x = true
gsensor_direct_y = true
gsensor_direct_z = false
gsensor_xy_revert = true

(asta e un exemplu,am incercat toate combinatiile true-false insa nici o schimbare,acelasi decalaj de 90 grade)

Alte variante inafara de dezactivarea rotirii?

Am reusit sa pun un rom De venus 7,doar ca ecranul este atat de decalibrat ca nu pot face nimic.
Vre-o solutie Dane?

Help ,cu ce pot calibra si eu ecranul?

@Klaus Meine
FIX SCREEN SHIFT
Download the archive from http://www.mediafire.com/download/poupep2zefa44kc/script-bin.rar or http://www.4shared.com/rar/STTJN07t/script-bin.html

:sb_grn: HOW TO USE:
First of all extract the folder script-bin from archive you just downloaded to C:\
Now go to C:\script-bin directory and from there execute the wanted tools
Your tablet need to be rooted and adb enabled in order to use this fixes.

:sb_grn: FIX SCREEN SHIFT
- execute screenshift.cmd from C:\script-bin directory and follow the numbers

1. Pull script.bin from tablet
2. Transform script.bin to script.fex
3. Change lcd parameters to resolve screen shift
4. Transform script.fex to script.bin
5. Push scrip.bin to tablet
6. Reboot tablet

- on step 3 you will see current settings and most of the first 4 choice will fix your display, if not try the rest

:sb_grn: FIX INVERTED AXES
- execute changexy.cmd from C:\script-bin directory and follow the numbers

1. Pull script.bin from tablet
2. Transform script.bin to script.fex
3. Revert X axe
4. Revert Y axe
5. Revert X_Y axe
6. Transform script.fex to script.bin
7. Push scrip.bin to tablet
8. Reboot tablet

- on steps 3, 4 and 5 you will see the current settings and you need to choose to reverse

:sb_grn: TIPS:
- if you want to fix faster just copy your original script.bin to C:\script-bin and by executing one of the program you can find actual settings then after you know your setting just reuse program from first step
- you have x,y,xy try all combination: 0,0,0 - 0,0,1 - 0,1,0 - 0,1,1 - 1,0,0 - 1,0,1 - 1,1,0 - 1,1,1

Fii sigur ca ai USB Debugging enabled si driverele corect instalate.

Buuuuun.Am cedat nervos dupa o jumatate de ora de incercari sa apas butonul de conectare la pc.Ecranul este foarte aiurea centrat;jumatate nu merge,ia cel mai mult am reusit sa ma apropii la cam jumatate de milimetru de butonul de conectare.Am incercat si schimarea dpi-ului,in speranta ca fac cursorul sa intre be buton,dar nici o sansa.
Am conectat mose-ul pe otg,am instalat Root Explorer(rom-ul pus este root-at) si am mai cautat jumatate de ora fisierul script.bin,in icercarea de a-l edita manual,dar nu l-am gasit de nici un fel.
mor de nervi,ca rom-ul de Venus 7 este super si,ce am reusit sa ma distrez p-acolo cu mouse-ul,merge brici.
Astept idei noi,ca sa nu dau cu tableta pe geam,ca e pacat de ea :(

Cand incers ca inversez axele...primesc urmatoarea eroare: setting ctp_revert_y_flag_ = 0
dir: does not exist
done.
Ce pot face? care este solutia? va rog...ajutati-ma :(((

A reusit cineva sa rezolva TS la S716TAB?

Ma poate ajuta careva cu TS-ul si cu Gsenzorul la un Serioux Vision X S716TAB? Ca am incercat toate variantele de pe forum si nu reusesc sa fac nimic.
Multumesc anticipat!

Salut,

Am si eu o tableta Serioux S700 pe care cineva a stricat-o. Acum nu o mai vede nici calculatorul. Ma poate ajuta cineva macar sa o fac sa o vada calculatorul. Multumesc!!!!!

salut am si eu o tableta serioux sb701tab am luato de la cineva care a instalat un alt android ,iar acum nu mai merge ts.ce pot sa fac.multumesc!

Salut.Aveti cumva un rom pentru serioux s702 tab?
polaris_d86-eng 4.2.2 JDQ39 20140327 test-keys
Multumesc anticipat.

Salutare all! Am si eu un S700TAB care dupa o inlocuire de display de la un 716 are uneori screenshift.. am rootat tableta am folosit aplicatia lui toxico si spaceshiftul a disparut pana la primul switchoff sau uneori tine mai mult.. desigur la terminarea bateriei si descarcare de urgenta revine spaceshiftul ...resetul nu ajuta... ma poate ajuta cineva cu un sfat?

PENTRU CEI CU TABLETE SERIOUX - S704TAB (AM EU):
1. CEL MAI BINE NU CUMPARATI ASA CEVA. SUNT PRAF CA SOFT, SUPORT TEHNIC SI ORICE. ATITA NESIMTIRE SA VINZI CEVA FARA UN MINIM DE SUPORT TEHNIC SAU MACAR SA FACA RESOFTAREA MAI FACILA. APROPO STIATI CA TABLETA SERIOUX S704TAB NU ARE BUTON DE RESET?
2. DACA TOTUSI ATI FACUT PROSTIA SA CUMPARATI ORICE PRODUS SERIOUX PUTETI APELA LA UN SERVICE GSM (IANCULUI8GSM@YAHOO.COM, TEL. 0721.880.333). S-A CHINUIT CITEVA ZILE DAR MI-A GASIT UN FIRMWARE STABIL. MI-A DAT SI 3 LUNI GARANTIE LA FIRMWARE. ACUM MERGE ESTE STABIL FIRMWARE (4.1.1.) DAR NU AM INSTALAT TOATE UPDATE-URILE LA SOFT-UL INITIAL. CRED CA CEL DE LA GMAIL IMI CREEA PROBLEME.
3. VREI TABLETA BUNA ITI IEI IPAD, DACA NU AI BANI SAMSUNG, LENOVO, HUAWEI, UTOK, ALLVIEW. EU MAI AM UNA UTOK IQ700 (O FOLOSESTE FATA DE 3 ANI), SUPER BUNA (PROCESOR, SPATIU DE STOCARE REAL, ECRAN IPS, PIESE DE SCHIMB GASESTI - I-A SPART GEAMUL TWICE). MULTA BAFTA.

Trimiteți un comentariu