miercuri, 11 decembrie 2013

Download JoinMe & Digi Mobil ZTE F101 driver


Detin si eu acest telefon de mult timp, de la Digi Mobil, in custodie, si este foarte bun, avand in vedere ca este primit gratuit, in custodie, de la operator, iar convorbirile in retea sunt gratuite... 
Pentru doritori pun la dispozitie driver-ul si aplicatia dedicata JoinMe, de sincronizare cu PC-ul. Acestea pot fi descarcate de aici, aici sau aici. Arhiva contine aplicatiile JoinMe versiunea dedicata PCW_ROM_RDS_F101_V1.0.0B01 si JoinMe versiunea universala 1.0.3.681.


Software dedicat de gestionare a dispozitivului, comod si eficient
Contacte, SMS, înregistrări de apel, programemuzică, video, imagini, etc.

Au fost multe tipuri de instrumente de gestionare pe PC pentru telefoane, dar nici unul nu a fost special conceput pentru a fi compatibil cu smartphone-uri ZTE. Din acest motiv, designerii ZTE au conceput o suită PC numita JoinMe, speciala  pentru telefoane ZTE. 

Puteti utiliza JoinMe pentru a vedea unitatea de stocare a telefonului si cea de pe cardul SD, contactele, mesajele scurte, înregistrările de apel, aplicatiile, fisierele de muzică, fisierele video si imaginile. Cu funcția de backup si restaurare, nu aveti nevoie să vă faceti griji cu privire la pierderea de date. În plus, functia de administrare a cardului SD face mult mai usor importul sau exportul de fisiere multimedia.





P.S.: Inca astept ca RDS-RCS sa extinda oferta de smartphone-uri in toata tara, cea care este in faza pilot la Arad sau Oradea. Ar fi fain sa intru zilele acestea in contul meu Digicare si sa pot alege un smartphone la rubrica 'Comanda echipamente'. :) Acolo am comandat deja un CPE router H218N (ZTE) si doua decodoare DIGI SMART (SmarDTV). Mai greu cu stocul, ca trebuie sa astepti destul de mult, dar asta e, RDS-RCS nu se dezminte cand vine vorba de calitatea serviciilor oferite. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu