vineri, 17 ianuarie 2014

S-a lansat platforma Digi Film! Bravo RCS-RDS, keep up the good work!

http://www.digi-film.ro


Iata ca dupa ce acum o luna RCS-RDS a lansat aplicatia Digi.Online, operatorul de servicii de cablu, internet si telecom lanseaza acum o noua platforma online: Digi Film! 

www.digi-film.ro se relanseaza cu o interfata moderna si continut de stiri 
Noul design exprima mai bine personalitatea brandului, interfata aleasa fiind simpla, clara si usor de utilizat. Arhitectura site-ului a fost regandita, tinand cont de ceea ce ii intereseaza pe utilizatorii site-ului digi-film.ro. Astfel, noul site contine o noua sectiune de Stiri, cu noua categorii: Filmele lunii, Actori, Stiri, Interviuri, Guest Post, Stiri Digi24, Sarbatoriti, Fanii Digi Film si Topuri, pe langa descrierile si trailerele filmelor difuzate pe Digi Film, canalul de filme Pay-TV al RCS & RDS. 

"Prin relansarea site-ului digi-film.ro ne-am dorit sa venim in intampinarea utilizatorilor nostri cu o interfata moderna, placuta si facila. digi-film.ro contine instrumentele utile tuturor fanilor nostri, iubitorilor de film si de informatie proaspata, specializata. Ne bucuram sa propunem un produs perfect adaptat momentului, tehnologiei si mai ales asteptarilor utilizatorilor nostri." declara Bogdan Chiritoiu, Manager de Proiect al postului Digi Film. 

Sectiunea "Stiri" le ofera vizitatorilor cele mai noi stiri din lumea filmului, interviuri cu actori renumiti, dar si cele mai importante gale de decernare ale premiilor din cinematografie. In categoria "Filmele lunii" sunt prezentate stiri inedite si curiozitati despre cele mai bune filme al lunii difuzate la Digi Film. Informatii despre actori internationali si romani, alaturi de premiile castigate de-a lungul anilor, precum si detalii din vietile lor personale, pot fi gasite in categoria "Actori". 

Pentru "Interviuri", echipa Digi Film va sta de vorba cu actori, personalitati din lumea filmelor, dar si cu persoane influente din industrie. In categoria "Guest-Post" se vor regasi, in fiecare luna, articole de opinie ale bloggerilor din domeniu si ale personalitatilor care iubesc lumea filmului. Saptamanal, prin intermediul articolelor dedicate din sectiunea "Sarbatoriti", vor fi celebrati marii actori care isi sarbatoresc zilele de nastere. 

Categoria "Fanii Digi Film" le ofera fanilor paginii de Facebook Digi Film, ocazia de a-si crea propriile clasamente ale filmelor preferate care vor fi publicate pe site. Sectiunea "Topuri" prezinta clasamente din lumea filmului, realizate de marile publicatii internationale. 

Pe langa cele noua categorii prezentate, pe site-ul digi-film.ro pot fi consultate programul TV, precum si brosura lunara Digi Film, in format .pdf.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu