duminică, 13 ianuarie 2013

SeeNow ruland pe Windows 8 Pro 64 bit OS


Salutare dragilor, astazi va voi prezenta aplicatia SeeNow pe platforma Windows 8, ruland pe un PC All-in-One.

Seenow este primul serviciu de Live TV & Video On Demand din Romania disponibil si in Windows Store, care pune la dispozitie o oferta variata de continut pentru utilizatorii din Romania, indiferent de tipul de conexiune la internet (date mobile, wireless). Aplicatia are o structura simpla si o interfata atractiva si prietenoasa, iar accesul la continut se poate face in regim de abonament lunar.

Seenow iti ofera canale TV live si o varietate de titluri, de la filme de top din Box Office pana la documentare HD, filme indiene de la Bollywood sau filme romanesti clasice, in regim de abonament lunar.

Abonamentele Seenow iti ofera acces nelimitat, timp de 30 de zile, la continutul disponibil in fiecare pachet:
- Abonament Canale TV
- Abonament Documentare
- Abonament Filme Romanesti
- Abonament Bollywood
- Abonament Avantaj Premium
- Oferta Seenow


Daca ai deja un cont pe Seenow, il poti folosi pentru a te autentifica in aplicatie si vei avea acces la abonamentele pe care le-ai achizitionat deja si la creditul atasat contului. Daca nu ai un cont, poti sa-ti creezi unul direct din aplicatie (confirmarea email-ului va fi necesara).
In perioada urmatoare, Seenow pregateste si alte lansari de canale tv premium, dar si o librarie extinsa, care ofera acces la inregistrarile celor mai populare emisuni TV locale si internationale. In prezent, Seenow ofera 44 de canale TV live si peste 400 de titluri, de la filme de top din Box Office, pana la documentare HD si productii romanesti, accesibile in regim de abonament sau pay per view. 

Programele din grila Seenow sunt: TVR 1, Antena 3, B1 TV, Realitatea TV, RTV, TVR News, Money.RO, CNN, France 24, OTV, TVR 2, TVR 3, TVR international, Kanal D, National TV, N24 plus, Transilvania Live, Nasul TV, Giga TV, Neptun TV, TV5 Monde, Deutsche Welle, Travel Channel, Travel Mix, Fashion, Transilvania Look, TVR Cluj, TVR Timisoara, TVR Iasi, TVR Craiova, TVR TG Mures, VP TV, Somes TV, TV City, Trinitas, Alpha&Omega, Kiss, UTV, Music Channel, Etno TV, Taraf TV, Favorit, Party TV si Mynele.

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu