luni, 31 decembrie 2012

Pipo Smart S1, o tableta dual core de 7' care face toti banii


Salutare dragilor. In aceste zile mi-am facut cadou o tableta de 7 inch, cu procesor dual core si am ramas placut impresionat de calitatea si performantele acesteia, raportate la pretul de achizitie.(doar 440 Roni de la www.solomobiles.ro). Iata mai jos cateva rezultate din benchmark-uri, Quadrant si Antutu, care sunt foarte onorabile pentru o tableta cu un pret sub 100 Euro. In Quadrant tableta Pipo Smart S1 a obtinut 4053 de puncte, un scor similar cu cel obtinut de Asus Transformer Prime TF201, tableta ce are un CPU NVIDIA Tegra 3 Quad-core, care costa de circa 5 ori mai mult. Mentionez ca pe tableta am instalat Pipo Smart S1 TNT Release 3 Firmware, ce contine Android Jelly Bean 4.1. Dati click pe imagini pentru marire.


Informatii principale

Ecran de 7.0 inch capacitiv, rezolutie de 800*480, 5 point touch
CPU - Chipset: Rockchip RK3066 Dual Core 1.6GHz, GPU Mali 400
DDR3 1GB RAM
Memorie 8GB + card micro sd 1GB-32GB
Sistem Android 4.1 Jelly Bean cu conectare la Market, Flash 11.1 - meniu limba romana
Camera 1.3 MP frontala
Internet Wifi: 802.11b/g/n
3G: Modem 3G extern
HDMI, video playback 2160P
Foarte usoara
Baterie 3600 mAh (timp de lucru: 4~6 ore).

Subtire si compacta: 9.9 mm

Tableta Pipo Smart S1 ofera o experienta la superlativ fiind o tableta extrem de subtire si compacta. Cu o grosime de doar 9.9 mm tableta se remarca prin greutatea sa redusa si designul ergonomic ce confera utilizatorului mobilitate deplina.

Tableta full touch cu display capacitiv

Interactiunea cu sistemul digital este acum mai aproape de oricine. Fa un pas catre lumea virtuala si utilieaza cele mai noi tehnologii pe noua ta Tableta Smart S1. Atingerea multipla a display-ului de 7 inch iti permite sa maresti sau sa micsorezi rapid si usor imagini, pagini web si documente.

Streaming in timp real

Procesorul grafic al produsului iti permite sa vizualizezi cursiv in browser filme in format FullHD care necesita suport Flash Player.

Suport DLNA

Tableta Pipo Smart S1 poate deveni o parte esentiala a oricarei prezentari de business sau a unei intalniri cu prietenii. Prin conexiunea DLNA device-ul reda pe dispozitivele compatibile filme, muzica si imagini de pe tableta. Sincronizarea intre cele doua device-uri determina o vizualizare simultana a informatiilor in cele mai bune conditii.

Redare video la rezolutie 3840×2160 px

Noul device iti ofera posibilitatea sa vizionezi videoclipurile cu rezolutii de pana la 2160p. Conectat prin intermediul cablului HDMI la dispozitivele compatibile si cu capacitate de redare adecvata vei fi capabil sa urmaresti filme ca la cinematograf ,la rezolutii Quad Full High Definition.

Camera frontala

Vei fi incantat de camera foto/video frontala a tabletei Smart S1! Captureaza toate momentele frumoase din viata ta de zi cu zi si impartaseste-le prietenilor tai din retele sociale. In doar cateva secunde fotografiile pot fi postate pe profilul tau de Facebook si Twitter sau le poti atasa la un e-mail ca toata lumea sa se bucure cu tine.

Procesor grafic Mali 400 MP

Mali-400 MP este una dintre cele mai bune configuratii la ora actuala. Acesta este o platforma de accelerare grafica completa, bazata pe principiul standardelor deschise, ce  ofera suport atat pentru grafica vectoriala 2D,  prin OpenVG 1.1 cat si pentru cea 3D prin OpenGL ES 1.1 si 2.0. In plus Mali este in continuare singura arhitectura GPU care atinge specificatiile OpenGL ES 2.0 la 1080p. Scaland de la 1 la 4 core-uri Mali-400 MP, permite utilizari multiple, de la dispozitive mobile la smartbooks, HDTV si mobile gaming, cu o singura adresa de IP.

Rulezi jocuri direct in browser si aplicatii cu grafica tri-dimensionala

Datorita noii solutii grafice, Tableta Pipo Smart S1, iti ofera posibilitatea sa incerci cele mai noi jocuri si aplicatii. Daca esti un gamer adevarat si vrei sa traiesti cele mai incitante experiente , este suficient sa transmiti imaginea catre un televizor prin intermediul cablului HDMI si vei folosi tableta pe post de controller.  Mai mult decat atat, prin suportul Flash, dispozitivul permite deschiderea si rularea jocurilor online direct in browser. 

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu